HOROSKOP

Dnevni horoskop za 12. 7. 2018.

Dnevni horoskop za 12. 7. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Ne zapostavljajte porodicu. Danas bi trebalo da pravite dogovor sa blskim ljudima i da težite kompromisu. Slobodni, preko kolega na javnom mestu možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Danas je odličan dan za saradnju sa drugima.  

Bik

Posvetite se partneru. Nemojte da zapostavljate ljubavni život zato što imate puno obaveza. Komunikativni ste, pa je danas dan kada možete da tražite od drugih neku uslugu koja Vam je potrebna.

Blizanci

Neke probleme koje imate bolje da zadržite za sebe. Moguć je početak neke veze. Ne opterećujte se previše poslom. Danas je dan za zabavu i relaksaciju, pa teško da ćete moći da postignete baš sve što ste zamislili. Uradite šta možete. 

Rak

Ne dozvolite da Vaš odnos sa partnerom bude pasivan. Budite romantičniji.  Svakako, ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu. Priliv novca je očekivan, bićete zadovoljni. 

Lav

Danas uradite nešto za partnera što ste odavno planirali. Pomalo ste klonuli duhom, pa ako ste slobodni, prijaće Vam samoća. "Napunite baterije" za ostatak nedelje, relaksirajte se posle posla.

Devica

Prilično se dobro osećate u vezi, uživate. Slobodni, na nekom putovanju možete da upoznate neku vedru i pozitivnu osobu. Ako ne idete nigde, nego radite, danas je dobar dan za realizaciju nekih ideja koje imate odavno. 

Vaga

Ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza.  Ljubomorne scene su moguće.  Sve ide kako treba i drugi ljudi mogu biti od pomoći na poslu. 

Škorpija

Bez obzira što ste u vezi, ipak neko vreme posvetite sebi. Slobodni, moguća je neka tajna veza ili avantura. Dobar je dan za saradnju sa kolegama, novim i starim kontaktima. 

Strelac

Pokušajte da razgovarate sa partnerom o stvarima koje Vam ne odgovaraju. Slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Mesec u Vašem polju kontakata, prijatelja i interneta daje mogućnost da napredujete na poslu.

Jarac

Danas je jedan od mirnijih dana. Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Odličan je dan za saradnju, sve će Vam ići od ruke. Dobro se osećate danas. 

Vodolija

Danas je moguće kraće putovanje sa partnerom, a Vi ste jako romantični. Pomalo sve ide sporije nego inače u vezi sa poslom. Nemate ni motivaciju za rad. Bavite se sportom, to će Vam prijati danas. 

Ribe

Veoma ste strastveni. Moguća je avantura. Imate želju za flertom, ali i neobaveznim vezama. Ne gubite vreme na neke aktivnosti koje ne daju stvaran i brz doprinos na poslu. 

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: