mondo.rs

EXIT: Pored muzike i provoda, čeka vas i ovo!

Autor:

Preko 40 muzičkih bina i zona na festivalu i u kampu za najbolju EXIT zabavu!

EXIT: Pored muzike i provoda, čeka vas i ovo! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

I ove godine EXIT festival će pored muzičkog programa na binama širom Petrovaradinske tvrđave imati čitav niz aktivacionih, chill i avanturističkih zona na festivalu za nezaboravno iskustvo posetilaca!

Zabava počinje od ranog jutra i za kampere uz fudbalsku groznicu, najbolje DJ-eve i gledanje u zvezde, a između koncerata za pamćenje i dočeka jutarnjeg sunca na mts Dance Areni EXIT fanovi će moći da pevaju na karaokama, provedu se na Silent Disco bini, balansiraju na deblu, gledaju zvezde, otkriju tajne tvrđave na tajnim turama kroz katakombe, dok će oni najizdržljiviji nastaviti zabavu uz najatraktivnije DJ-eve na zvaničnim festivalskim afterpartijima!

Locirana u Gornjem gradu, MTS FREE YOUR WORLD ZONA nudiće raznovrstan program i brojne aktivacije propraćene nagradama.

EXIT: Očekuje vas još spektakularniji izgled bina!

Posetioci će moći da se oprobaju u balansiranju na deblu, pilotiranju dronom i ekstremnim sportovima i da isprobaju Free Love telefonske govornice, za nova poznanstva i ljubavi na festivalu, a posle uzbudljivih aktivnosti tu je MTS CHILL ZONA za opuštanje.

Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pesama na Karaoke bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smeštena u Silent Disco zoni uz muziku na dve frekvencije!

Za one koji su neumorni, u hramu elektronske muzike Bastion, smeštenom u zelenoj oazi Petrovaradinske tvrđave, od 13. do 16. jula, sa početkom u 7 ujutru do 14 časova biće organizovane zvanične afterpartie žurke gde će se predstaviti najbolji domaći i regionalni DJ-evi, uz iznenađenja sa mts Dance Arene, No Sleep i Urban Bug bina.

Mobilni planetarijum, zona za nargile, i mnogi drugi programi čekaju vas tokom trajanja festivala.

Plaćanje na festivalu karticom!

Kartica za plaćanje Exita i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na EXIT festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu ostvariće do 16% popusta na sva pića na svim EXIT šankovima. Kartice su dostupne na svim top-up mestima na festivalu i u kampu. Više informacija o plaćanju karticom na ovom linku.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.