Gaćinović poručio Rebiću: Ti da ih rešiš!

Autor:

Ekipa Ajntrahta poslala je podršku svom saigraču, koji u sredu uveče igra polufinale Svetskog prvenstva.

Ajntraht iz Frankfurta dao je sedmoricu učesnika Mundijala u Rusiji - dvojicu Meksikanaca (Karlos Salsedo, Marko Fabijan), po jednog Srbina (Luka Jović), Danca (golman Frederik Renov), Švajcarca (Želson Fernandez), Japanca (Makoto Hasebe) i Hrvata (Ante Rebić).

U konkurenciji za titulu ostao je samo jedan - Ante Rebić - i njemu je ostatak ekipe u sredu poslao poruku podrške sa priprema u SAD.

Hrvatskom napadaču se pred utakmicu protiv Engleske obratio jedan saigrač na nemačkom jeziku, a Mijat Gaćinović na srpskom:

"Srećno, Paljo, ti da ih rešiš!", rekao je Gaćinović, koji je trebalo da bude osmi "ajntrahtovac" na Svetskom prvenstvu, ali je u poslednjem trenutku otpao sa Krstajićevog spiska.Podsećamo da su Rebić i Gaćinović u maju bili strelci u finalu Kupa Nemačke, kada je u Berlinu ostvarena senzacionalna pobeda nad Bajernom - 3:1.

Rebić se nalazi u startnoj postavi "vatrenih" za polufinalni okršaj sa Englezima u Moskvi. Do sada je na Mundijalu dao jedan gol, protiv Argentine u grupnoj fazi.

Povezano

Sve vesti