Serija koja spaja Srbe i Hrvate! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte šta su za MONDO o novoj domaćoj seriji rekli autori i glumci serije "Žigosani u reketu"!

46
A- A A+

Još dok je radio "Senke nad Balkanom", Dragan Bjelogrlić je "zahuktavao" novu priču - onu o prijateljstvu Srbina i Hrvata, ljubavi prema košarci i drugim šansama koje svako u životu zaslužuje.

Reč je o seriji "Žigosanu u reketu" koja će se sastojati od 45 epizoda i unakrsno pratiti mnogobrojne "svakodnevne" ljude i njihove probleme, dok će u centru svega biti odnos dva prijatelja - Srbina i Hrvata, nekadašanjih košarkaša koji se nakon pokušaja da se bave drugim poslovima ipak vraćaju sportu.

Nebojša Dugalić će tumačiti lik Vojislava, košarkaškog menadžera, a njegovog prijatelja će igrati hrvatski glumac Filip Šovagović koji će ući u ulogu Kreše, košarkaškog trenera.

Dok je Bjelogrlić autor i producent serije, kreator je Marko Savić, a od glumaca ćemo imati priliku da vidimo i Dubravku Mijatović, Aleksandra Radojičića, Svetozara Cvetkovića, Žarka Lauševića, Vesnu Trivalić, Srđana Todorovića, Jelisavetu Orašanin, Bodu Ninkovića i mnoge druge.

Napušta Srbiju jer ne može da prehrani porodicu?

Ono što je zanimljivo, istakao je Bjelogrlić na konferenciji za novinare, rediteljski debi će u ovoj seriji imati Nikola Đuričko!

Imali smo priliku da vidimo kako izgleda snimanje jedne scene sa Dubravkom Mijatović i Nebojšom Dugalićem, ali i da čujemo šta autori i glumci misle o ovom projektu.

Pogledajte:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti