Crkveni kurs o bračnoj intimi?!

Autor:

Pre nego što se venčaju, pop zvezda i manekenka moraju da prođu određene "treninge".

Džastin Biber i manekenka Hejli Boldvin šokirali su Holivud kada su objavili da su se verili i da već uveliko planiraju svadbu.

Izvori za strane medije tvrde da će na iznenađenje svih svadba biti "mala i intimna", kao i da će se najverovatnije venčati u Kanadi, odakle je pop zvezda.

Međutim, ono što je čudno u vezi sa svim ovim je umešanost kontroverzne crkve za poznate ličnosti pod nazivom Hilsong, koja među svoje članove ubraja i Džastina i Hejli.

Oni će pod okriljem ove crkve ići na petonedeljni  kurs pred brak, koji će pokriti sfere upravljanja finansijama, ali i bračne intime (?!).

"Bračni kurs je nešto što se podstiče i u nekim slučajevima zahteva od Hilsong sveštenika pre nego što obave ceremoniju. Kao što svi znamo, Džastin ima burnu prošlost. Dugo je bio u vezi sa Selenom Gomez i želi da u novi život sa Hejli uđe bez ikakvih tereta od ranije. To je nešto što oboje žele, jer je vera važna oboma i pomoći će im da sagrade snažnu osnovu za godine koje nameravaju da provedu zajedno", rekao je izvor za "Daily Mail".

Džastin je blizak prijatelj sa jednim od "glavnih" sveštenika Hilsong crkve Karlom Lencom i često ga pominje kao nekog ko mu je pomogao da vidi gde je sve grešio i popravi se.

Verio najpoželjniju ženu na svetu!

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Povezano

Sve vesti