Marvelovu cicu napali zbog veze sa "jutjuberom"!

Autor:

Glumica i "vloger" su zvanično zajedno, ali ta vest nije dobro prošla kod njenih fanova.

"Ozloglašena" YouTube zvezda i vloger Pol Logan pao je u očima ljudi širom sveta nakon što je skandalozno u Japanu snimio video u kojem je prikazao telo samoubice, na koje je naišao u šumi, inače poznatoj po samoubistvima. Nakon toga je čak usledila i peticija da se njegov YouTube kanal ukine, ali se on izvinio, primirio i do toga nije došlo.

Zbog pomenutih okolnosti, jasno je što fanovi glumice Kloi Benet koju smo zavoleli u ulozi Marvelovog superheroja Kvejk, odnosno, Dejzi Džonson iz serije "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.", nisu srećni zbog najnovije vesti da je u vezi sa Loganom.

Jedan fan joj je uputio poruku: "Hej Kloi, vidim glasine da se zabavljaš sa Polom Loganom? Samo se pitam zašto bi uradila tako nešto."

Novi skandal problematične YouTube zvezde

Tom prilikom je Kloi prvi put zvanično priznala da su zajedno tako što je stala u odbranu Pola od negativnih komentara koji su se nizali.

"Zato što je dobar, kreativan, zabavan, radoznao, čudan na sve najbolje načine, veliki štreber i jedan od mojih najboljih prijatelja. Znam da ovo nema smisla mnogim ljudima, ali i ne mora. Promenio mi je život na bolje i ja sam uradila isto za njega", napisala je glumica.

Vloger je objavio i video u kojem se pojavljuje Klou:

Izvor: YouTube/Logan Paul Vlogs

Povezano

Sve vesti