Priča o klincima zbog kojih je zanemeo svet!

Autor:

Već?!

Holivudske filmadžije rade brzo i bez pardona!

Dok je još trajala drama dečaka zarobljenih u pećini na Tajlandu, a ceo svet iz minuta u minut pratio herojski podvig izvlačenja mladih fudbalera i trenera, holivudski producenti su se motali oko spasilačke ekipe!

Zbog ove činjenice su se našli na stubu srama, ali su imali izgovor: "Ako to ne uradimo mi, uradiće drugi".

Navodno, u planu je snimanje filma o drami zbog koje je zastao svet, naravno s vrhunskim glumcima u ulogama spasilaca i trenera, a producenti planiraju da potpišu ekskluzivne ugovore s porodicama dečaka, spasiocima herojima i da te ugovore debelo plate.

Američka štampa još ne otkriva ime studija koji je poslao producente da vršljaju oko pećine dok je akcija izvlačenja dece još bila u toku, ali saznaćemo onog momenta kada objave prvi trejer budućeg blokbastera.

Najbolji od najboljih - 90 ronilaca iz celog sveta, među kojima i naš čovek, danonoćno su se žrtvovali i akcija spašavanja 12 dečaka, članova fudbalskog tima sa Tajlanda, izvedena je uspešno pre tri dana!

Dečaci uzrasta od 11 do 16 godina i njihov 25-godišnji trener ostali su zaglavljeni u pećini 23. juna pošto su jake kiše dovele do povećanja nivoa vode u pećini i blokirale im put za povratak.

Povezano

Sve vesti