Vijera je uveren: Hrvati će patiti

Autor:

Za bivšeg asa Milana, Arsenala, Juventusa, Intera i Mančester junajteda ne postoji dilema - Francuska je novi prvak sveta.

Patrik Vijera s pažnjom prati dešavanja na Svetskom prvenstvu u Rusiji i ubeđen je da će njegova Francuska upisati iznad grba drugu zvezdicu iz trećeg finala.

Nekadašnji as smatra da su "trikolori" opravdano veliki favoriti u finalu protiv Hrvatske.

"Francuska je veliki favorit. Hrvatska dolazi u finale posle tri utakmice zaredom u kojima je igrala produžetke, imala je manje vremena za oporavak", počeo je Vijera, a onda prešao na suštinu.

"Kada igrate protiv atletske Francuske, koja ima takvu brzinu i snagu, sigurno ćete u jednom trenutku patiti. Kada Francuzi izađu na teren, Hrvatima će biti jako teško. Mislim da ćemo im stvoriti puno problema. Ali, moramo da budemo oprezni, jer Hrvatska ima sjajne igrače koji znaju iskoristiti prilike, a vrlo dobro znaju i kako nadoknaditi zaostatak", ocenio je.

Loše igre u grupi poljuljale su veru kod fudbalera koji je upisao 107 utakmica za "trikolore". 


"Pre početka turnira, mislio sam da ova ekipa može do titule. Posle prvih utakmica utakmica, malo sam izgubio veru u to, ali ipak, završili su prvi u grupi. Nakon trijumfa protiv Argentine, za koju možete reći što hoćete, ali ih je svejedno teško pobediti, rekao sam da ništa i niko ne može zaustaviti Francusku."

Nova zvezda je rođena - Kilijen Mbape!

"On je fenomen. Tako je mlad, a već je među najboljima na svetu. Ono što mi se sviđa kod njega je da izgleda kao dobar dečko. Potpuno je prirodan. Ne znam ga lično, ali odaje utisak nekoga prijatnog", podvukao je Patrik Vijera.

Povezano

Sve vesti