Milan Tomić trener Zvezde do 2021!

Autor:

Crveno-beli zvanično proglasili novog šefa stručnog štaba.

65
A- A A+
Milan Tomic, Milan Tomić Foto: MN Press

Crvena zvezda mts počela je stvaranje tima za sezonu 2018/19 od "glave"!

Šampion Srbije saopštio je u petak da je Milan Tomić postao novi trener crveno-belih i da je potpisao trogodišnji ugovor.

Tomić je rođen 1974, u košarci je 26 godina, a igračku i dosadašnju trenersku karijeru vezao je za Olimpijakos, u kojem je izgradio ime kao košarkaš, pa kao član stručnog štaba, što je bio do ovog leta.

Iako je i prošle godine postojala obostrana želja da Tomić u Zvezdi započne samostalnu trenersku karijeru, obe strane su u tome uspele godinu kasnije.

"KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo što je uspela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog leta tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda", saopštio je klub.

Tomić će biti predstavljen javnosti kao trener Zvezde u subotu u podne.

Kada je u pitanju igrački kadar, crveno-beli pod ugovorima imaju devetoricu igrača iz prošle sezone, a više informacija o tome ko će ostati, a ko otići i doći, biće poznato posle sutrašnje, prve konferencije crveno-belih na temu nove sezone.

Povezano

Sve vesti