"Ko ima veća m*** od nas Hrvata?"

Autor:

Violončelista Stjepan Hauser nastupio je u četvrtak u Londonu u dresu hrvatske reprezentacije i izazvao je gnev engleske publike. "Dođi u lokalni pab u tom dresu", poručio mu jedan na Instagramu.

27
A- A A+
2cellos, 2 cellos, stjepan hauser Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Grupa 2Cellos, koju čine Stjepan Hauser i Luka Šulić, nastupila je u četvrtak uveče u Londonu, a gest bivšeg dečka pevačice Jelene Rozge izazvao je gnev engleske publike.

Hauser je svirao, a potom se poklonio publici u dresu fudbalske reprezentacije Hrvatske, što su Englezi, naravno, shvatili kao provokaciju, nakon što je Engleska u polufinalu Svetskog prvenstva u Rusiji, izgubila od Hrvatske (1:2).

Na Instagramu je izazvao dodatna reagovanja, jer je napisao: "Ko ima veća m*** od nas Hrvata? Hvala, London".

U istom dresu se šetao i ulicama Londona.

Na snimku koji je objavio na svom Instagram profilu možete da čujete kako mu deo publike aplaudira, a drugi deo mu zviždi.

Dok mu jedni na Instagramu odaju priznanje na hrabrosti, drugi ga kritikuju, smatrajući da nije lepo da izaziva domaćine koji su mu organizovali koncert.

Jedan mu je Englez poručio: "Velika m*** kad si na pozornici okružen čuvarima. Zašto ne dođeš u lokalni pub u toj majici. Idiot". 

Povezano

Sve vesti