Drama u Barseloni: Srpske učenike dočekao šok!

Učenici treće godine Devete gimnazije u Beogradu otišli su na letovanje u Barselonu, u Španiji sa nastavnicom, ali ih je tamo, umesto hotela sa pet zvezdica na plaži, zadesio šok!

46
A- A A+
guelj barselona Foto: MONDO/Predrag Vujić

Učenici su u Španiju otišli preko agencije Planeta, a ovo nije bila zvanična ekskurzija već putovanje koji nastavnici organizuju u samostalno u dogovoru sa agencijama, pišu "Novosti".

Posle cele noći putovanja, učenicu su stigli do luksuznog hotela ali tamo nisu mogli da budu smešteni u sobama. Ona su prebačeni u drugi hotel, ali tamo još uvek čekaju da uđu u sobe, prenosi list.

"Sve smo sa nastavnicom dogovorili pre par meseci. Deca su očajna sada, nismo očekivali da će doći do ovoga. Putovali su cele noći i sada umesto da se smeste u sobe, oni umorni čekaju po hodnicima hotela", rekli su očajni roditelji i dodaju da je dan pred polazak nastavnica rekla da je hotel zamenjen.

Problem je nastao zbog toga jer aranžmani nisu plaćeni, a sada se učenicima traži novac na licu mesta da plate sobe.

Učenici Medicinske škole opljačkani u Italiji


"Eno ih čekaju. Tražili su svakome depozit od 120 evra, da ih puste u sobe. Niko ne zna šta da radi. Mi smo uredno plaćali svaku ratu do sada, pošto smo sa nastavnicom dogovorili da putovanje plaćamo na rate, a sada im traže da plate na licu mesta", kažu roditelji. 


Jedan roditelj je rekao da su devojčice zvale roditelje i da su vrištale i plakale jer su očajne, ne znaju šta da rade, u inostranstvu su i đaci su razočarani i uplašeni.

Nastavnica sa kojom su učenici otišli u Španiju ugasila je telefon, a iz agencije Planeta nisu odgovarali pozive, pišu "Novosti".

Povezano

Sve vesti