Živela golotinja!

Autor:

Glumica stala u odbranu golišavih scena zbog kojih je film dobio negativne kritike.

Zvezda serije "Igra prestola" Natali Dormer našla se pod rafalom negativnih kritika zajedno sa koleginicom iz filma, manekenkom Emili Ratajkovski, zbog "nepotrebnih golišavih i eksplicitnih scena".

"Besplatna golotinja" - ovako su kritičari opisali film koji je po objašnjenju iz prethodne rečenice mogao da se opiše i kao "obećavajući triler" možda, piše "Gardijan".

Pojedini američki kritičari brane film, mada je više onih koji film nazivaju sadističkim ili ga opisuju kao treš krimić pun fetiša i gole Emili Ratajkovski.

Glumica je sada stala u odbranu ovih golišavih scena, jer kako kaže: "Seks i romantika su veliki delovi ljudske motivacije. Dok god je to informativni deo priče, ne vidim problem", rekla je ona za "The Sun".

"Golotinja daje dobar balans svemu i scena u tušu na primer pokazuje tetovaže na telu mog lika i daje znake da ona nije to što deluje. U trileru, protagonisti uvek nekako moraju da se spoje i seks predstavlja tu konekciju. Ako hoćete da budete iskreni prema žanru, morate to da pokažete", dodala je ona za "The Guardian".

Dormerovoj golotivnja nije strana, jer smo je se već "nagledali" u "Igri prestola".

U filmu "In Darkness" pratimo slepu pijanistkinju Sofiju koja se nađe usred nerešenog slučaja ubistva, nakon što njena komšinica, koju igra Emili Ratajkovski, umre.

Izvor: YouTube/Defiant Screen Entertainment

Povezano

Sve vesti