Preminula Nensi Sinatra u 102. godini

Autor:

Porodica i prijatelji su se oprostili od prve žene slavnog Frenka Sinatre

Nensi Sinatra Senior preminula je "mirno" u 102. godini, potvrdila je njena ćerka Nensi Sinatra Junior.

"Moja majka je mirno preminula večeras u 102. godini. Bila je blagoslov i svetlo mog života. Idi s Bogom mama. Hvala ti na svemu", tvitovala je njena ćerka i objavila link za hit pesmu njenog oca Frenka Sinatre "She's funny that way".

Rođena kao Nensi Barbato, upoznala je Frenka davne 1934. godine u Nju Džerziju i nakon samo nekoliko meseci, pevač ju je zaprosio. Uprkos njegovom vrtoglavom putu ka slavi i preljubama za koje je Nensi znala, on je tvrdio da "ima oči samo za nju" i ubrzo su se i venčali.

Nensi mu je bila prva žena, u braku su proveli 12 godina i imali su troje dece: Tinu, Frenk Juniora (koji je preminuo pre dve godine u 73. godini od srčanog udara) i Nensi Junior, koja je poznata po hitu "These boots are made for walking".

Najveći šmeker 20. veka (FOTO, VIDEO)

Nensi je ta koja je podnela zahtev za razvod 1951. godine zbog sve češćih Frenkova "izleta" sa drugim ženama, a samo deset dana nakon razvoda, pevač se oženio svojom drugom ženom Avom Gardner.

Dok je Frenk kasnije bio u još dva braka -  sa glumicom Mijom Ferou i Barbarom Marks, pre nego što je umro od srčanog udara u 83. godini, Nensi se nikada više nije udavala.

Izvor: YouTube/catman916

Povezano

Sve vesti