• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan festival u Beogradu!

Izvor mondo.rs

Osnivač EXIT-a Dušan Kovačević otkrio kada će biti i kojoj će muzici biti posvećen!

Beograd ce dobiti još jedan festival, i to jesenji, u zatvorenom prostoru, otkrio je za Tanjug Dušan Kovacevic.

"Tradicionalno je da na tekucem EXIT-u najavljujemo nove dodatke porodici festivala, u kojoj ih je trenutno pet u Srbiji i zemljama regiona. Danas smo potpisali ugovor o cetvorogodišnjem razvoju platforme koja ce promovisati andergraund i najsavremeniju elektronsku scenu. Zasniva se na bini koja je postala kultna u svetskim okvirima, na kojoj su gostovali neki od najznacajnijih klubova sveta," rekao je on.

No Sleep festival uveden je prošle godine kao "nulti" dan EXIT-a, a ove godine bice održan u Beogradu, od 16. do 18. novembra.

"Racunamo na oko 10.000 posetilaca dnevno u prvom izdanju, i ciljamo na razvoj u narednim godinama koji ce mu omoguciti da postane jedan od najvecih i najznacajnijih festivala kvalitetne elektronske muzike u svetu," rekao je on.

Za sada se zna samo da ce festival, zbog održavanja tokom kasne jeseni, biti u zatvorenom prostoru, ali ne i kom niti ko ce nastupati.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tor

mdaaa...sve mogu misliti kako ce prave underground i kriticke teme da zavrse tu. ovi ljudi pod underground podrazumevaju klince koji vrte trake na svojoj gajbi i sanjaju da se prodaju izdavackim kucama i rade sta im se kaze. wow, kakav underground. rec potpuno izgubila smisao

haha

Sto manje bude hleba bice vise festivala,performansa,sporta,ocekujem da bude po jedan Exit svaki mesec haha i po 6 gej parada,i gej parada gej puzeva

SERIJE