KOLINDIN ŠOU: Putinu dres, Makronu poljupci, pa...

Autor:

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović maksimalno je iskoristila Mundijal za promociju svoje zemlje, i sebe same. Broj onih koji imaju dres sa šahovnicom proširila je za jednog od najmoćnijih ljudi na svetu, a drugog izljubila.

62
A- A A+

Grabar-Kitarović je danas je u Kremlju predala ruskom predsedniku Vladimiru Putinu crveno-beli dres hrvatske fudbalske reprezentacije sa brojem 9, i ispisanim imenom Putina na njemu.

Tass navodi da je Putin uz osmeh prihvatio poklon, a hrvatska predsednica mu je objasnila da je dres dobio "za večeras", kada se odigralo finale Svetskog šampionata u fudbalu između Hrvatske i Francuske.

FRANCUSKA je ŠAMPION sveta - drugi put!

A to je bila tek predigra.

Kitarović opet u svlačionici, Vida "za Ukrajinu"

Poraz hrvatske reprezentacije od 4:2 nije omeo Kolindu u nameri da nastavi svoj šou. Čak je zaplakala je kada je grlila Luku Modrića, ali pre toga je bilo i "vrelih" scena u kojima je pljuštalo grljenje i ljubljenje.

"Prisnih" scena je bilo prvo sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u loži, gde su se, prenose s velikom dozom cinizma mediji, dugo grlili i ljubili u znak utehe.

Nakon toga, Kolinda Grabar Kitarović se potpuno opustila, pa je grlila i ljubila sve fudbalere Hrvatske i Francuske, ali tu nije bio kraj.

Na kraju je poljubila i pehar prvaka sveta, pre nego što je isti otišao u ruke pravih pobednika Mundijala.

A izbori se u Hrvatskoj bliže...

Izvor: Youtube/Amazing Life

Povezano

Sve vesti