Gurman je, ne voli da vežba, a evo kako je smršala

Autor:

Glumica Sofija Rajović je liniju dovela do savršenstva, a evo kako je u tome uspela.

Gurman je, ne voli da vežba, a evo kako je smršala Foto: Mondo/Goran Sivački Sofija Rajović - 28. 7. 1987.

Lepa glumica Sofija Rajović je doterala liniju, a kaže da je za to bilo potrebno mnogo odricanja. Osim što je korigovala način ishrane, išla je i na tretmane na preoblikovanje tela i marljivo vežbala.

"Nisam drastično smršala, u pitanju je samo pet kilograma, ali, koliko sam shvatila, to u mom slučaju vizuelno ostavlja utisak kao da sam izgubila duplo više. Za mene to nije nikakva novina, samo povratak na staru kilažu", rekla je Sofija u intervjuu za "Gloriju".

Ona nije smršala ciljano pred leto, kako bi izgledala izazovno u kupaćem kostimu.

"Uradila sam to da bih se osećala bolje. Pored toga što sam redukovala obroke, išla sam na tretmane koji su mi dodatno pomogli. Jer, ako ne uravnotežite ihsranu, nijedna 'bjuti' metoda neće dati rezultate. Znači, na prvom mestu mi je bilo bitno šta i kada jedem, i to mi je najteži deo novog, zdravog stila života, s obzirom na to da sam veliki gurman. Ipak, kad se hoće, sve se može. Redovno sam posećivala jedan od najboljih antiejdžing centara za saniranje celulita u Beogradu, koji ima razne programe za brže i lakše gubljenje kilograma i preoblikovanje tela".

Glumica priznaje da nije velika pristalica vežbanja u teretani.

"Mnogo sam lenja kad su treninzi u pitanju, ali sam pronašla idealno rešenje. To su moj trener Andrea i mašina 'X body', koja se služi tehnologijom poslednje generacije. Ona šalje sitne električne impulse direktno do mišića, čime ojačava njihovu kontrakciju i vežbanje čini intenzivnijim i efikasnijim. Takvi treninzi mi u potpunosti odgovaraju jer ne oduzimaju mnogo vremena", iskrena je Sofija.

Ona još uvek nije morala drastično da mršavi ili da se goji zbog uloge u nekom filmu, ali d adobije takvu ponudu, prihvatila bi je. Jedino što bi tada morala da se odrekne svoje omiljene poslastice.

"Ne dopada mi se kad sam mršava i mislim da ne moraju sve glumice da budu kost i koža. Upravo u tome i jeste poenta - da izgledamo drugačije i da svaka od nas donosi nešto novo, različito na scenu. Volim da jedem, ali sam se oduvek hranila zdravo. A kad se ubucim, sladoled je kriv za sve, da se zna", završava Sofija.

Podsetite se i šta je u intervjuu za MONDO TV Sofija rekla o lepoti:

Izvor: MONDO portal

Povezano

Sve vesti