mondo.rs

Dres Partizanove legende na aukciji

Autor:

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja humanitarnu internet aukciju dresova i sada nas svojom akcijom vraća u osamdesete godine prošlog veka i podseća na nekadašnjeg stamenog defanzivca Partizana, Budimira Vujačića.

Dres Partizanove legende na aukciji Foto: MN Press/arhiva Budimir Vujačić u pozadini prati ishod vazdušnog duela

Učešće u aukciji omogućeno je svima, ma gde se nalazili, jer će se licitacija obavljati putem interneta, a navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed jedinstvenog dresa, koji već sada ima veliku vrednost za sve navijače Partizana, ali I za ljubitelje fudbala uopšte.   

Dres sa brojem 6 koji je Budimir Vujačić nosio tokom sezone 1989/90. igrajući u Partizanu zasigurno je jedan od retkih sačuvanih iz tog vremena, što celoj aukciji daje dodatnu vrednost.

Licitator koji ponudi najveću sumu novca u humanitarne svrhe, postaće vlasnik jednog dela crno-bele istorije, I što je najbitnije, pomoći oboleloj deci u procesu lečenja putem Humanitarne organizacije "Zajedno za život". 

Aukciji, koja će trajati narednih 7 dana, možete se priključiti OVDE

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenja svim članovima porodice. Pored organizovanja akcija za sakupljanje sredstava, koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje.   

Jovan Simić - dečko koji vraća osmeh Srbiji

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu iz kojeg se može brzo delovati kada je pomoć potrebna I koji se do sada pokazao kao spasonosan za nekoliko dece I roditelja.

Iako postoji samo 9 meseci, HO “Zajedno za život” do sada je pomogla i olakšala procese lečenja za više od dvadesetoro dece i pružila podršku brojnim porodicama na putu i borbi ka izlečenju.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.