MUŠKARCI GLAVNI: Ženi je mesto u kući!

Autor:

Blogerka u centru pažnje zbog poimanja muško-ženskih odnosa. "I dalje smatram da žena treba da prati svog muškarca na kraj sveta i da karijeru treba da stavi u drugi plan".

MUŠKARCI GLAVNI: Ženi je mesto u kući! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Zorana Jovanović aka Zorannah (28) je prošle godine podigla mnogo prašine u domaćim medijima kada je izjavila "da svaka žena treba da prati svog muškarca na kraj sveta i da zbog njega svoju karijeru stavi u drugi plan".

"To je moj stav! Ne mogu da kažem da sam tako naučena, jer takvu situaciju nisam imala u kući. Moja majka je radila i bila jača osoba od mog oca, mislim da se njihov brak zbog toga i raspao. Smatram da žena, ako želi i ima vremena, može da radi, ali ukoliko to na bilo koji način utiče na njenog dečka, muža, dete, porodicu, treba da karijeru stavi u drugi plan", ponovila je ona svoje stavove za "Story" i dodala:

ŠOKIRALA izjavom: Muškarci su bitniji od žena!

"Nije mi logično da muž sedi kod kuće i menja pelene, a ona radi. Muškarci kojima bi to odgovaralo, meni nisu privlačni. Kad ovako govorim o podeli uloga, uopšte ne mislim da je to žrtvovanje žene. Zabavnije mi je da budem s njim, nego da sedim ovde i radim kao luda nasta, a da se viđamo jednom mesečno."

Ona je negodovala što su drugi sebi davali za pravo da osporavaju njen stav, kada ona nikada nije osuđivala one koji imaju drugačije poglede.

Izvor: MONDO

Tagovi:

Povezano

Sve vesti