Baš je briga što je klinac ljubomoran...

Autor:

Lepotica će nastaviti po starom!

Kortni Kardašijan (39), mama troje dece i najstarija sestra Kardašijan-Džener klana, već godinu dana se zabavlja sa mladim manekenom Junesom Benđimom (25).

"Klinac" je napravio "kobnu" grešku kada je pre neki dan u naletu ljubomore na starletinu polugolu sliku na Instagram ostavio komentar: "Ovo je potrebno da pokazuješ da bi dobila lajkove?"

Iako nije prvi put da rijaliti zvezda objavljuje provokativne slike, izgleda da se manekenu ovo nikako ne dopada, a nakon što su ga njeni fanovi napali, on je brže-bolje obrisao komentar, a sada stižu glasine da je Kortni izuzetno ljuta i isfrustrirana zbog njegovog ponašanja.

"Kortni nije srećna zbog toga što Junes tako javno objavljuje svoja osećanja u vezi sa tim i što je bio impulsivan. Frustrira je to što se on uznemiri zbog takvih slika. Ona neće prestati da radi to što radi i smatra da on mora da razume i nosi se sa tim", rekao je izvor za "E! News".

Dečko je isprozivao zbog polugole fotke! (FOTO)

Izvor tvrdi da Junes često ispoljava ljubomoru i ne prija mu kada ceo svet može da vidi njene seksi slike.

"Junes je ljubomoran i posesivan prema Kortni. Kada ona objavi polugole fotografije, to ga baš uznemiri. Želi je samo za sebe, a ne da je deli sa celim svetom."

 Kortni je navodno rekla Junesu da se ništa neće promeniti i da je to "deo njenog posla".

"Preterano je reagovao i objavio taj komentar bez razmišljanja. Onda je shvatio da je to što je uradio samo pogoršalo situaciju još više. Jednostavno nije razmišljao u trenutku i bio je osetljiv", zaključio je izvor.

Odvela "malog" da vidi svet! (FOTO)

Mislite da će mu starleta "progledati kroz prste" ovaj put? Jedno je sigurno - fanovi definitivno ne žele da ovakve slike prestanu da stižu...

don’t be shady, be a lady☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Povezano

Sve vesti