"Iron Fist" ponovo udara! (VIDEO)

Autor:

Možda će druga sezona izbrisati razočaranje fanova nakon prve?

Milijarder iz Marvelovog univerzuma Deni Rend i njegov alter-ego Iron Fist nije oduševio fanove superheroja kada je objavljena prva sezona ove serije.

Još veće razočaranje je stiglo u seriji "Defenders" koja je spojila Denija, Džesiku Džouns, Luka Kejdža i Derdevila. Priča se vrtela dosta oko Denija i u toj seriji, ali su je gledaoci okarakterisali kao dosadnu, a njega kao iritantnog lika.

Nadamo se da će se to promeniti i da su tvorci serije čuli kritike i želje fanove, jer je upravo objavljen tizer trejler za drugu sezone "Iron Fist", gde glavnog lika tumači miljarder Deni koji ima moć "gvozdene pesnice" i izuzetno spretno barata borilačkim veštinama.

Ovde se provode superheroji i čudovišta!

"Druga sezona produbljuje Denijevu transformaciju, lika koji sazreva i krči sebi put u surovom svetu, boreći se da shvati ko je. Ove sezone, Deni je obećao da će u odsustvu Meta Murdoka (Derdevil) istupiti i zaštiti Njujork. Ali, tajna zavera preti njegovom identitetu i on mora savladati zlikovce kako bi zaštitio grad i ljude do kojih mu je stalo", glasi zvanični sinopsis za drugu sezonu serije.

Premijera će biti 7. septembra, a do tada pogledajte kako izgleda kada se Iron Fist "zagreva"...

Izvor: YouTube/Netflix

Povezano

Sve vesti