Na sigurnom: Đaci iz Španije stigli u Beograd

Autor:

Đaci Devete beogradske gimnazije koji su proteklih desetak dana boravili na problematičnom letovanju u Španiji, vratili su se u Beograd.

7
A- A A+
Xenia plaža, nadomak Pefkohorija i Haniotija. Foto: MONDO portal / Marko Čavić Xenia plaža, nadomak Pefkohorija i Haniotija.Posle brojnih problema oko smeštaja i zdravlja decu su danas ispred Muzeja 25. maj dočekali roditelji, javljaju beogradski mediji.

Deca su na put krenula 11. jula, da bi već na prvoj stanici - u španskom letovalištu Ljoret de Mar umesto da budu smešteni u hotel, ostala na ulici. Ispostavilo se da smeštaj nije ni bio plaćen, a za organizaciju putovanja bila je zadužena agencija "B2R".

Deca su tako za već plaćen aranžman od džeparca morala ponovo da plate noćenje, neki od obećanih i plaćenih izleta nisu bili održani, mnogi su ostali bez para...

"Deca su nas zvala i plakala, nastavnica je ugasila telefon"

Profesorka Snežana Martić koja je više od sto dece odvela na putovanje u Španiju, a koje se pretvorilo u pravu agoniju i za decu i za roditelje, danas nije želela da se obrati novinarima, piše "Kurir".

PREVARENI ĐACI: Neki u Ljoretu, neki kod kuće

Povezano

Sve vesti