Nakon hapšenja, razvod od trećeg muža!

Autor:

Suprug zvezde filmova za odrasle, podneo je zahtev za razvod braka.

Stormi Danijels koja tvrdi da je imala seksualne odnose sa američkim predsednikom Donaldom Trampom pre 12 godina, dobila je papire za razvod braka.

"Moja klijentkinja i njen suprug Glen odlučili su da okončaju brak. Stormina kćerka ostaje prioritet i zato ljubazno molimo za privatnost", rekao je glumičin advokat Majkl Avenati.

Huge announcement coming soon...

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on

Stormi se udala za bubnjara Glendona Krejna, poznatijim pod imenom Brendon Miler (umetničko ime u porno industriji) pre tri godine.

Zahtev za razvod braka podnet je nedelju dana nakon što je Stormi završila u zatvoru, jer je dozvolila jednoj mušteriji da je dodiruje dok je polunaga igrala u jednom striptiz baru, što je u Ohaju zakonom zabranjeno.

Glumica je puštena uz kauciju od šest hiljada dolara, a njen advokat tvrdi da je hapšenje organizovano od strane američkog predsednika, jer je u sudskom sporu s njim.

Ona je u izjavila da je spavala s njim 2006. godine, što on negira. Neposredno pred predsedničke izbore, plaćeno joj je 130 hiljada dolara kako bi ćutala o  tome.

Thanks for the great time, Miami!

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on

Povezano

Sve vesti