mondo.rs

Ćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo

Autor:

Maja Avdibegović pronađena mrtva u stanu u Sarajevu. Muzičar deset dana proveo sa njom pre nego što je digla ruku na sebe. Milićeva žena - "u šoku smo".

Ćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Milić Vukašinović - 9. 3. 1950.

Maja Avdibegović (35) pronađena je mrtva u svom stanu u Sarajevu, a prema prvim informacijama, uzrok smrti je navodno prevelika doza lekova ili narkotika.

Maju je u stanu u sarajevskom naselju Jezero pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali joj nažalost nije bilo spasa.

Maja je i 1. juna ove godine pokušala da izvrši samoubistvo tako što je žiletom prerezala vene u kupatilu. Nakon toga, zadržana je na psihijatriji, ali je govorila za domaće medije o tome da krivi oca za većinu loših stvari koje su joj se dogodile u životu.

Tada je otkrila i da boluje od bipolarnog poremećaja, da nije u kontaktu sa ocem kojeg je optužila za fizičko zlostavljanje, i da je on "mrtav za nju i njenu decu".

Prepoznajte suicidalne misli i POMOZITE!

Maju je Milić dobio u braku sa prvom suprugom Verom, a od nje je dobio i dva unučeta, još uvek maloletna dečaka. Nakon njenog pokušaja samoubistva u junu, muzičar je kratko rekao da se njegova kćerka godinama bori sa bolestima zavisnosti, i da ovakvi incidenti, nažalost, "nisu retki" u takvim slučajevima.

Milić je sa suprugom Suzanom deset dana boravio kod kćerke u Sarajevu i vratio se u Beograd tek u utorak kasno uveče, da bi u sredu ujutru saznao da se Maja ubila. Suzana Vukašinović rekla je "Kuriru" da je muzičar u šoku, i da ništa nije ukazivalo na to da će Maja dići ruku na sebe nekoliko sati po njihovom odlasku.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.