"Patila je zbog svoje dece i rata u Sarajevu"

Autor:

Milić Vukašinović skrhan zbog smrti kćerke, sa kojom je bio do nekoliko sati pre njenog samoubistva.

"Patila je zbog svoje dece i rata u Sarajevu" Foto: MONDO, Stefan Stojanović 9. 3. 1950. Milić Vukašinović

Roker Milić Vukašinović u sredu je primio najstrašniju vest – njegova kćerka Maja Avdibegović izvršila je samoubistvo u svom stanu u Sarajevu. Muzičar je, sa suprugom Suzanom, desetak dana boravio kod nje i za Beograd su krenuli svega nekoliko sati pre nego što je Maja sebi oduzela život, prema preliminarnim informacijama, prevelikom dozom droge.

"Do juče smo sedeli sa njom, pričali, sve je bilo u najboljem redu. Obećala mi je da će biti normalna, da se neće više drogirati, pokrenula je čak i neki biznis sa dečkom. Mislim da je taj rat u Sarajevu dosta uticao na nju, mnogi mladi ljudi tada su postali narkomani," rekao je on "Informeru".

Maja je imala i dva maloletna sina, koja su predata na staranje Centru za socijalni rad.

"Ubijalo ju je što decu viđa jednom nedeljno, oduzeli su ih baš zbog njenog konzumiranja narkotika. Govorio sam joj da sve može da se reši, da samo bude 'čista', čak su mi i tamo u Centru rekli da njeno stanje mora da se stabilizuje i da onda deca mogu da joj budu vraćena," rekao je on.

"Uzimala je terapiju, ja sam je naterao da se skine sa heroina. Prošle godine je bila na psihijatriji u Splitu, pa na lečenju u Sarajevu… Ubeđen sam da je od tada, pa do utorka uveče, bila 'čista' i da nije uzimala drogu," rekao je on.

Muzičar i njegova supruga Suzana otputovali su odmah nazad u Sarajevo, kako bi organizovali poslednji ispraćaj Maje Avdibegović.

Prepoznajte suicidalne misli i POMOZITE!

Povezano

Sve vesti