MONDO/Tanjug

Jezivo: Zbog njih plače cela Grčka! (VIDEO)

Autor:

Tela dve bliznakinje, koje su nestale nakon požara u mestu Mati kod Atine, identifikovana su u petak kasno uveče, saopštio je privatni istraživač porodice Jorgos Cukalis.

18
A- A A+


Identifikovana su i tela njihovih dede i babe, u čijem zagrljaju su pronađene devetogodišnje devojčice, navode grčki mediji.

Potraga za Sofijom i Vasiliki privukla je veliku pažnju javnosti, a cela priča je dobila obrt kada je njihov otac rekao da ih je prepoznao na jednom televizijskom snimku i ponadao se da ih je spasao jedan brod.

Izvor: Youtube

HOROR GRČKA: Završena autopsija 86 tela

Kasnije se, međutim, ispostavilo da to nisu bile njegove kćerke, već neke druge devojčice.

U Grčkoj su danas počele sahrane stradalih u požaru, a prvi je sahranjen stariji sveštenik koji se udavio u moru bežeći od plamena, prenosi AP.

Islednik Nikolaos Kalogrijas izjavio je da se nastavlja identifikacija stradalih.

Prema poslednjim zvaničnim podacima u požarima je stradalo najmanje 88 osoba, dok je broj žrtava koji su hospitalizovani sa teškim opekotinama porastao na 42, prenosi ANA.

Premijer Grčke Aleksis Cipras prethodno je rekao da preuzima punu političku odgovornost za smrtonosne požare u Atini. Grčki premijer je rekao i da ima indicija da je požar namerno izazvan.

Zločin: Požar u Grčkoj podmetnut?! (FOTO)

Tagovi:

Povezano

Sve vesti