Ipak ćemo je gledati!

Autor:

Princeza Leja se vraća na velike ekrane u predstojećem "Star Wars" filmu.

Fanovi i filmska ekipa "Star Wars" franšize i dalje tuguju zbog smrti glumice Keri Fišer i samim tim, voljene princeze Leje, koja je preminula 20. decembra 2016. godine nakon što je završila snimanje za "Poslednjeg džedaja".

Ali, uprkos prvobitnim navodima zvaničnika iz "Lukasfilma" da nećemo ni u kakvom obliku videti Leju u narednoj, još uvek neimenovanoj, Epizodi IX, dolaskom Džej Džej Abramsa za rediteljsko kormilo to se promenilo.

Emotivni oproštaj Luka Skajvokera od princeze Leje

"Mnogo volimo Keri Fišer i nismo mogli da zamislimo kako da završimo Skajvoker sagu bez nje, jer nikad nismo hteli da nađemo nekog drugog za tu ulogu ili da koristimo lika napravljenog pomoću specijalnih efekata", rekao je on i dodao:

Preminula princeza Leja

"Uz dozvolu i blagoslov njene ćerke Bili, našli smo način da odamo počast Kerinom nasleđu i ulozi Leje u Epizodi IX tako što ćemo ubaciti neiskorišćene snimke koje smo napravili za Epizodu VII", zaključio je on na oduševljenje fanova.

I ne samo što ćemo videti ponovo Keri u ulozi Leje, odnosno, generala Organe, nego će se ponovo pojaviti i Mark Hamil - Luk Skajvoker, najverovatnije u vidu "duha" od Sile koji će davati savete mladoj Rej (ali šta će tačno biti njegova uloga u narednom ostvarenju još uvek nije otkriveno).

"Epizoda IX" će biti u bioskopima od 19. decembra 2019. godine, a do tada ćemo verovatno saznati još neke informacije u vezi sa radnjom filma koja nas očekuje.

Sve što smo mislili o Skajvokeru je pogrešno?

Povezano

Sve vesti