PARTIZAN: Ima li u Vranje laganje?

Autor:

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić reagovao na izjavu trenera vranjanskog Dinama Dragana Antića o tome da su crno-beli imali pomoć sudija.

44
A- A A+
Vuletić, Dragan Antić Foto: MN Press

Izjava trenera Dinama Dragana Antića da je Partizan imao pomoć sudija u utakmici 2. kola Superlige protiv njegovog tima (završeno pobedom crno-belih 1:0), u Partizanu je ocenjena kao "groteskna" i primetio da bi Amtićeva izjava trebalo da bude predmet interesovanja i Disciplinske komisije FSS i člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja Dragiše Binića.

U pisanoj izjavi, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić podsetio je da je Antić pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama i ukazao na to da se Antić u prethodnom kolu ponašao potpuno drugačije.

"Groteskno i nepojamno deluje izjava Dragana Antića, kojom je lamentirao nad zlehudom sudbinom svog kluba primivši gol u 82. minutu. Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici. Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i FK Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg FK Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS.

Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama.

Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti.

Tako će se ponajbolje dokazati da 'u Vranje nema laganje'", piše u izjavi potpresednika Partizana Vladimira Vuletića.

Povezano

Sve vesti