Iskrenošću oduševila žene! (FOTO)

Autor:

Hilari Daf rekla je o trudnoći ono što svi misle, ali se ne usuđuju da kažu...

1
A- A A+
hilari daf Foto: YouTube/screenshot/Late Night with Seth Meyers

Glumica Hilari Daf, koja već ima šestogodišnjeg sina Luku sa bivšim mužem, očekuje devojčicu sa dečkom Metjuom Komom. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj joj vidimo stomak, i svojom iskrenom porukom oduševila žene.

"Grudi su velike, stomak je veliki, telo je veliko... Šaljem ljubav svim majkama koje uspevaju da trudnoća izgleda lako... užasno je teško, ali je takođe i neverovatno poseban osećaj. Divno je kada novi život raste u tebi, kada sanjariš o novim avanturama, aliiii... gotovo je nemoguće da obujem svoje cipele... muka mi je od ustajanja po devet puta tokom noći da piškim, i da gledam u ogledalu ovo čudno telo koje kao da nije moje u ovom trenutku", napisala je Hilari. "Žene su veoma jake, ovo je bio samo mali podsetnik za mene i druge koliko smo jake i divne. Možemo mi to", poručila je.

Ovim iskrenim komentarom je za samo 12 sati sakupila više od 800.000 lajkova i komentara majki koje su očigledno prepoznale nešto u njenim rečima.

Jedna trudnica zahvalila je Dafovoj na iskrenoj objavi "jer joj je zaista bilo potrebno da to čuje", a druga koja je nedavno rodila devojčicu tvrdi da "ni sama bolje to ne bi rekla", od načina na koji je Hilari istakla koliko je trudnoća i divno i teško iskustvo.

Ovo nije prvi put da je glumica svojom iskrenošću oduševila mnoge, podsetite se šta je poručila paparacima i magazinima koji objavljuju fotografije na kojima se vide "mane" poznatih ličnosti:

"Poljubite me u…"

Ko bi rekao... (VIDEO)

Sve vesti