Iskrenošću oduševila žene! (FOTO)

Autor:

Hilari Daf rekla je o trudnoći ono što svi misle, ali se ne usuđuju da kažu...

1
A- A A+

Glumica Hilari Daf, koja već ima šestogodišnjeg sina Luku sa bivšim mužem, očekuje devojčicu sa dečkom Metjuom Komom. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj joj vidimo stomak, i svojom iskrenom porukom oduševila žene.

"Grudi su velike, stomak je veliki, telo je veliko... Šaljem ljubav svim majkama koje uspevaju da trudnoća izgleda lako... užasno je teško, ali je takođe i neverovatno poseban osećaj. Divno je kada novi život raste u tebi, kada sanjariš o novim avanturama, aliiii... gotovo je nemoguće da obujem svoje cipele... muka mi je od ustajanja po devet puta tokom noći da piškim, i da gledam u ogledalu ovo čudno telo koje kao da nije moje u ovom trenutku", napisala je Hilari. "Žene su veoma jake, ovo je bio samo mali podsetnik za mene i druge koliko smo jake i divne. Možemo mi to", poručila je.

Ovim iskrenim komentarom je za samo 12 sati sakupila više od 800.000 lajkova i komentara majki koje su očigledno prepoznale nešto u njenim rečima.

Jedna trudnica zahvalila je Dafovoj na iskrenoj objavi "jer joj je zaista bilo potrebno da to čuje", a druga koja je nedavno rodila devojčicu tvrdi da "ni sama bolje to ne bi rekla", od načina na koji je Hilari istakla koliko je trudnoća i divno i teško iskustvo.

Ovo nije prvi put da je glumica svojom iskrenošću oduševila mnoge, podsetite se šta je poručila paparacima i magazinima koji objavljuju fotografije na kojima se vide "mane" poznatih ličnosti:

"Poljubite me u…"

Ko bi rekao... (VIDEO)

Povezano

Sve vesti