Ovo je moje novo telo! (FOTO)

Autor:

Krisi Tejgen pokazala kako sada izgleda...

1
A- A A+

Manekenka Krisi Tejgen, supruga Džona Ledženda, pre dva meseca je rodila drugo dete. Poznata porodica je trenutno na odmoru na Baliju, a Krisi je to iskoristila da svojim obožavateljima pokaže kako sada izgleda.

Na jednoj fotografiji, pozira toples i rukom prekriva grudi dok je Džon ljubi u obraz, a na drugoj je izbliza pokazala strije na stomaku i butinama.

"Pretpostavljam da ove (strije) neće jednostavno otići. Ovo je moje novo telo!", napisala je Krisi.

Zatim je na Twitteru napisala: "Instagram je lud. Mislim da je sjajno što ljudi izgledaju savršeno i rado pokazuju svoje telo (stvarno to mislim!), ali znam kako je teško zaboraviti kako izgleda (u nedostatku bolje reči) obično staro telo kada svi na Instagramu izgledaju tako dobro".

Nju su našli da prozivaju...

Usledio je još jedan tvit.

"Ne bih ovo baš nazvala ’samopouzdanjem’, mislim da dotle još nisam stigla. I dalje sam veoma nesigurna. Samo sam srećna što mogu nekome da pomognem da se oseća bolje u svom telu".

E, super, sad smo SVE videli (FOTO)

Ovo nije prvi put da manekenka iskreno pokazuje i govori o strijama, celulitu, telu posle porođaja, a to je upravo i razlog zašto je mnogi vole. Uostalom, zaista je osveženje da neko među poznatim ličnostima želi da pokaže da je jednako obično ljudsko biće kao i svi ostali, zar ne?

Povezano

Sve vesti