Avio-karte za Bazel od 21 evro!

Autor:

"Izi Džet" uveo liniju Beograd-Bazel, a evo kada će se obavljati letovi.

1
A- A A+
avion, letenje, putovanje Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Aviokompanija "Izi Džet" uvela je direktne letove na liniji Beograd-Bazel, koji će se obavljati tri puta nedeljno tokom letnjeg reda letenja za 2018, a biće nastavljeni i u zimskoj sezoni.

Prvi avion za Bazel sa aerodroma "Nikola Tesla" ispratili su predstavnici britanskog avioprevoznika, beogradskog aerodroma, kao i ambasador Švajcarske u Srbiji Filip Ge.

Britanska niskotarifna aviokompanija easyJet će od danas obavljati letove utorkom, četvrtkom i nedeljom, avionom erbas A319, koji ima kapacitet 156 sedišta.

Cena karte od Beograda do Bazela će u jednom pravcu biti po ceni od 21 evra, rečeno je na konferenciji za medije.

Direktor marketinga i komercijalnog poslovanja na aerodoromu "Nikola Tesla" u Beogradu Miodrag Mirković je rekao da beogradski aerodrom ima novu liniju sa kompanijom "Izi Džet", koja je vrlo popularna i ima visoke standarde za putnike.

"Donosimo novu ponudu Beogradu, koja će biti prepoznatljiva po kvalitetu i prihvatljivim cenama. Beograd je ponovo prepoznat kao dobro tržište i Srbija kao zemlja koja može privući dobre kompanije i imati ne samo turiste već i poslovne putnike", kazao je Mirković.

Aviokompanija "Izi Džet" iz Beograda saobraća od 2013. godine i trenutno obavlja letove za Ženevu tri puta nedeljno.

Povezano

Sve vesti