Ovo je prvi 5G telefon (FOTO, VIDEO)

Autor:

Amerikanci će prvi na svetu imati priliku da koriste 5G telefon, čim mreža bude spremna za njega!

4
A- A A+

Na događaju u Čikagu, kompanija Motorola je predstavila svoj najnoviji “flagship“ uređaj, Moto Z3, koji dolazi sa Moto Mods dodatkom za 5G. Dimenzije su mu identične dimenzijama Moto Z3 Play modela, kao i pozicija skenera otiska prsta, ali ovaj telefon je prvi zvanično dostupan 5G uređaj, kad se na njega prikači odgovarajući Moto Mod.

Testiramo Moto G6 Plus: Čekamo i vaša pitanja!

Kako su specifikacije identične specifikacijama Moto Z3 Play uređaja, osim što je čipset baziran na Snapdragon 835 platformi sa 4 GB RAM i 64 GB memorije, nećemo ih ovde ponavljati, nego ćemo vas uputiti na Moto Z3 Play link, da se o tome informišete.

Testirali smo neuništiv telefon - ČEKIĆEM (VIDEO)

Moto 5G, Motorola Moto Z3, Moto Z3, Moto Mods Foto: Promo / Motorola

Moto Mod 5G će se prodavati odvojeno i sa njim će zajedno biti isporučivana i baterija kapaciteta 2.000 mAh, što je značajan dodatak na integrisanu bateriju od 3.000 mAh. Mod funkcioniše tako da se prvo koristi energija dodatne baterije, koja se i brzo puni, pa tek onda internet baterije. Moto Mod 5G će biti dostupan početkom 2019. godine, biće prilično kabast i velik, a cena Moto Z3 telefona je 480 dolara i u prodaji će biti već od 18. avgusta u SAD.

Evropska cena i dostupnost biće objavljeni naknadno.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Motorola US

Povezano

Sve vesti