Za sve koji vole Dilana Doga!

Autor:

Studio "Boneli" ima uzbudljive nove planove, šta vi mislite o ovoj ideji?

Za sve koji vole Dilana Doga! Foto: MONDO/Zora Ćirković

Dilan Dog – igrana serija!

Studio "Boneli" saopštio je da će snimiti igranu seriju po motivima kultnog horor stripa od deset epizoda, za početak.

Serija će biti na engleskom, a "Boneli" trenutno pregovara oko distribucije sa više italijanskih i međunarodnih partnera, među kojima su i globalni striming servisi, prenosi "Varajeti".

"Razvijanje novih načina na koje ljudi mogu da otkriju naše najpopularnije likove, na uređajima koje sami odaberu, jedan je od prioriteta našeg studija," saopštio je predsednik studija Davide Boneli.

Šef razvoja studija Vinčenco Sarno izjavio je da će "Boneli" razmotriti i razvijanje projekata po svojim drugim izdanjima, uz obavezan uslov da ima potpunu kreativnu slobodu i konačnu moć odlučivanja, usled "prethodnih loših iskustava". Podsedimo, Holivud je snimio film "Dilan Dog" 2011, koji je propao na blagajnama.

Ovako je izgledao film (VIDEO)

Italija je u poslednjih nekoliko godina plodna teritorija za snimanje hit serija, kao što su "Gomora", "Mladi papa" i predstojeća "Moja genijalna prijateljica".

Serijal Ticijana Sklavija o britanskom istraživaču paranormalnih fenomena, koji zajedno sa svojim asistentom juri čudovišta, duhove, vampire, vukodlake i zombije, ima više od 500 nastavaka i prodat je u više od 50 miliona kopija u 30 zemalja sveta.


Tagovi:

Povezano

Sve vesti