Super savet Dženifer Lopez (FOTO)

Autor:

Lepa pevačica dala je verovatno najbolji odgovor na pitanje "imate li neki savet za mame"!

Dženifer Lopez je u nedavnom intervjuu rekla da je njen savet svim mamama da "ne daju savete trudnicama ili ženama koje su tek dobile decu - jer to niko ne voli".

Ona se u intervjuu za Music Choice prisetila kako su je dok je bila u drugom stanju, bukvalno "bombardovali" savetima koje uopšte nije tražila.

"Sve vreme sam mislila 'molim vas, prestanite da mi govorite sve to'. Želela sam sama da iskusim sve što me čeka, i znala sam da neću sve uraditi savršeno, ali sam samo htela da me puste da sve uradim kako mislim da treba", ispričala je lepa pevačica.

Ali, kada je snimala spot za pesmu "Dinero", u kojem se pojavljuje i Cardi B koja je u tom trenutku bila trudna, pobrinula se da joj bude udobno i prijatno i da u svakom trenutku ima dovoljno vode.

"To je sve što trudnicama treba, da ih malo razmazite", kaže Džej Lo. "Budite pažljivi prema njima."

Dženifer Lopez ima desetogodišnje blizance Maksa i Emu, koje je dobila sa pevačem Markom Entonijem, od kojeg se razvela 2014. Sada je u vezi sa Aleksom Rodrigezom, koji iz prethodnog braka ima dve kćerke Natašu i Elu, a situacija u njihovoj velikoj porodici "ne bi mogla biti bolja", kaže pevačica.

"Njih četvoro su divna deca. Naravno, ja to kažem zato što sam im mama, ali zaista jesu, dobri su i nežni i puni ljubavi, i nose se sa našim načinom života vrlo dobro. Vole se i odlično se slažu. Ne bismo mogli da poželimo više od toga", kaže Dženifer Lopez, prenosi "Hafington post".

Bez pantalona na ulici! (FOTO)

Povezano

Sve vesti