Sat ponovo otkucava!

Autor:

Ako ste voleli seriju "24", imamo dobru vest za vas!

Dva nova serijala smeštene u "univerzum" serije "24" trenutno su u različitim fazama razvoja mreže "Foks".

Seriju sa Kiferom Saterlendom gledali smo tokom devet sezona, snimljen je i film, a zatim je prošle godine spin-of "24: Legacy" prošao relativno nezapaženo.

Sada "Foks" razmatra dva projekta smeštena u svet agenta Džeka Bauera, prenosi "Hafington post".

Pogledajte novu seriju tvorca "Igre prestola" (VIDEO)

"Obožavali smo ovu seriju, mehanizam njenog narativa, i jedinstveni stil kojim je osvojlia publiku. I dalje smatramo da tu ima neispričanih priča, i od završetka serije diskutujemo o tome kako bi mogli da je nastavimo," rekao je predsednik mreže "Foks" Geri Njuman.

Nova verzija "Alfa"!

Jedna od serija koje ta mreža trenutno razvija bi bila priča o poreklu agenta Džeka Bauera, ali bi Saterlenda, naravno, zamenio neki mlađi glumac.

"Živimo u nesigurnim vremenima, i pitanje bezbednosti na svakom nivou aktuelnije je nego ikada. Želimo da vernim fanovima objasnimo i odakle je došao Bauer, ali da im možda ponudimo i novu priču smeštenu u sferu bezbednosti, možda ćemo iz sveta antiterorizma preći u pravosuđe ili nešto slično," rekao je Njuman.

"U svakom slučaju, razmatramo 'arenu' u kojoj bi ulozi bili veoma visoki, i mislimo da bi, recimo, slučajevi osuđenika na smrt koji imaju samo 24 sata do izvršenja kazne bili veoma zanimljivi," rekao je on.

Do tada, pogledajte MONDOPop - serije koje ste vi tražili!

Izvor: Jelena Đurović/MONDO

Tagovi:

Povezano

Sve vesti