Rečenica koje je ušla u legendu! VIDEO

Autor:

Na današnji dan smo čuli jednu jezivu rečenicu i saznali da je glavni glumac...

2
A- A A+

... jedan od likova iz te rečenice.

Na današnji dan pre sedamnaest godina, svet je pogledao film "Šesto čulo" reditelja M. Najta Šjamalana u kojem su glavne uloge igrali Brus Vilis i Hejli Džoel Osment.

Film govori o problematičnom i izolovanom dečaku koji vidi mrtve i psihologu koji pokušava da mu pomogne uprkos događaju iz prošlosti koji ga i dalje progoni.

Dokazi da je Brus Vilis neviđeni šmeker!

Psihologa Malkoma Kroua, kojeg igra Brus Vilis, je pre slučaja s malenim Kolom Sirom, napao bivši pacijent, koji je kao dete patio od halucinacija. Upucao je lekara, a potom izvršio samoubistvo. Godinu dana kasnije, psiholog počinje da radi s devetogodišnjim Kolom, koji mu jedva priznaje šta ga muči - vidi mrtve ljude oko sebe.

Izvor: YouTube/FilmTrailersChannel

U početku Krou misli da je dečak u zabludi, ali nakon slušanja starih traka s pacijentom koji je pucao u njega, čuje glas muškarca koji priča na španskom i obraća se detetu da mu pomogne. Jeziva istina se otkriva - dečak zaista vidi mrtve ljude... što je moglo psihologu da pomogne da nasluti kako se završila ona pucnjava godinu dana ranije...

Izvor: YouTube/Lehrain17

Uglavnom, kritičari širom sveta su oduševljeno pisali o neočekivanom kraju filma, a američka filmska akademija je nagradila "Šesto čulo" nominacijama za Oskara. Iako ni film ni glumci nisu osvojili zlatnu statuetu, osvojili su srca publike, a rečenica "I see dead people" je postala hit na Internetu!

Povezano

Sve vesti