Zemun bez trenera

Autor:

Milan Milanović podneo je ostavku na mesto šefa struke superligaša iz Ugrinovačke ulice

2
A- A A+

Milan Milanović Milan Milanovic Foto: MN Press

Posle poraza od Radnika u trećem kolu Superlige, Zemun je ostao bez trenera.

Milan Milanović odlučio je da napusti klupu ekipe iz Gornje varoši.

On je podneo neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba, prenosi "Sportski žurnal".

"Odlazim iz Zemuna uzdignuta čela, ponosan na dve godine saradnje. Hvala ljudima iz kluba na šansi, ambicioznim fudbalerima, željnim napretka, na svakom treningu, utakmici", izjavio je Milanović.

On je naveo da klub napušta iz ličnih razloga.

"Zasitio sam se ove sredine. Ali nisam nezadovoljan, nema razloga. Sa Zemunom sam napravio dobar posao za ove dve godine, ušao u elitu, proletos posle Crvene zvezde i Partizana osvojio najviše bodova. Valjda je i to dokaz kvaliteta našeg rada. I to je samo jedan od argumenata za zadovoljstvo", rekao je Milanović i dodao da ima još razloga da uzdignute glave napusti klub.

"Posle transfera Veljka Simića u Crvenu zvezdu, Zemun ima još nekoliko mladih fudbalera spremnih da se dokažu na fudbalskom tržištu, poput Vukadinovića, Cvetkovića, Vučića... Dobar zalog za stabilnu klupsku budućnost", poručio je.

Milanović je otkrio da mu je želja da pronađe inostrani angažman, ali i da trenutno nema nijednu ponudu.

Umesto Milanovića ekipu Zemuna u nastavku Superlige vodiće njegov dosadašnji pomoćnik Dragoslav Milenković, a nije isključeno da bi mogao i da bude dugoročno rešenje na tom mestu.

Posle tri odigrana kola u Superligi Zemun se nalazi na začelju tabele sa dva boda, osvojena protiv Čukaričkog i Vojvodine.

Povezano

Sve vesti