Beta

"Ne žalimo i ne tugujemo, nego da ispravimo!"

Autor:

"Spartak je u ovom trenutku u prednosti", dodaje trener Crvene zvezde.

"Ne žalimo i ne tugujemo, nego da ispravimo!" Foto: MN Press

Prve brige na licu Vladana Milojevića ove sezone.

Njegova ekipa bila je odmah kažnjena za dekoncentraciju u odbrani posle datog gola, nije imala šansu ni da vidi kako bi se Spartak ponašao kao tim koji ima zaostatak, a Slovacima je odgovaralo da se do kraja meča brane i kući odnesu remi - 1:1 (1:1).

Trener Crvene zvezde rekao je posle meča da je Spartak u prednosti posle današnje utakmice, a da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe u revanšu.


"Ostaje nam drugo poluvreme, spremićemo se najbolje moguće. Spartak je u ovom trenutku u prednosti. Igraćemo kao i do sada, dati sve od sebe i videćemo kako će to izgledati. Nemamo puno za čim da žalimo i tugujemo. Trudićemo se da ispravimo greške", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Analizirao je situacije kod pogodaka dva tima...


"Prvo poluvreme smo totalno proćerdali u prilagođavanju. Drugo je bilo znatno bolje. Primili smo gol posle nepažnje. Voleo bih da mogu da kažem igračima da se nikad ne plaše i da im ne pada koncentracija. Ali, to je sastavni deo fudbala. Desila se greška za koju smo kažnjeni. Jednostavno je tako, idemo dalje", kazao je Milojević.

On se nije saglasio sa mišljenjem da je Zvezda odigrala najslabiju utakmicu do sada, ali da jeste jedna od slabijih.

"Oni su takva ekipa da u svakom trenutku mogu da vam naprave problem. Kod 1:0 smo napravili grešku koju nije trebalo da napravimo. Imamo to što imamo, verujem u svoje igrače i uvek ću", rekao je on.


Slovačke novinare je zanimalo da li se neko od igrača Spartaka posebno dopao Milojeviću koga bi doveo u Zvezdu: "Nemam običaj da govorim o igračima. Kolektiv je bukvalno najjači segment igre Spartaka. Svi svoje zadatke ispunjavaju maksimalno profesionalno", naveo je trener Zvezde.

Pohvalno je govorio o ekipi Spartaka iz Trnave.

"Kao što smo i najavili, protivnik sa specifičnim načinom igre. Ne znam da li mogu da ih uporedim sa nekim timom koji je gostovao ovde u evropskim takmičenjima. Kompaktna ekipa, strastvena, kolektivna", kazao je Milojević.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Slovačkoj, a Crvenoj zvezdi igra samo pobeda, ili remi uz veći broj golova.

Povezano

Sve vesti