Zaštitno lice "Versaćea"?!

Autor:

Pevačica navodno pregovara sa Donatelom Versaće!

10
A- A A+

Jelena Karleuša već nekoliko meseci pregovara sa modnom kućom "Versaće" o tome da bude njihovo zaštitno lice za celu Evropu, piše "Kurir".

Pevačica je u februaru upoznala vlasnicu svetski poznate imperije, Donatelu Versaće, kada je bila njena specijalna gošća na Nedelji mode u Milanu. Jelena je tada dobila specijalni poziv da, kao njihova redovna mušterija, prisustvuje tom vrlo važnom događaju i da se konačno sretne sa prvom damom čuvene modne linije.

Prema saznanjima "Kurira", Donatela je bila oduševljena Karleušinim izgledom i harizmom i već tada joj je predložila saradnju.

"Nije bilo teško uočiti JK. Donatela je tražila da s njom razgovara posle revije, upoznale su se i ona ju je pitala da li bi želela da bude zaštitno lice njene kompanije za tržište Evrope. Jeleni se dopala ideja, ali tada nisu pričale o detaljima. Prethodnih meseci su komunicirale preko svojih saradnika, a pred kraj leta trebalo bi ponovo da se sretnu na sastanku", rekao je za taj list izvor blizak pevačici i dodao da nije tražila novčanu naknadu za set fotografija i sve ostalo što se podrazumeva u tom slučaju.

Da li će do saradnje Jelene Karleuše i poznatog brenda doći - videćemo.

Povezano

Sve vesti