Filmske budalaštine na koje smo naseli! (VIDEO)

Stvarno - "šljakeri" postaju astronauti?

Postoje dobri i loši filmovi, ali postoje i oni za koje niste shvatili da su u stvari neverovatno besmisleni. Još.

Ne mislimo da "anti Oskara" nagradu Zlatna Malina koja se dodeljuje glupim filmovima i ismeva junake koje su na velikom platnu dočarale neke od najvećih faca Holivuda - mislimo na filmove koje volite!

Ko ne voli "Armagedon" - Brus Vilis i urnebesna družina spašavaju Zemlju. Malo ljubavi, patnje, straha, gubitka i puno pametnih doskočica i šala, zvuči kao idealni recept za sat i po vremena zabave. Dodajte još i pesmu Stivena Tajlera "koji neće zatvoriti oči" i milina.

Pitanje koje su postavili oni koji nisu pali na šmekera Brusa Vilisa (Bena Afleka, ko šta voli) ni na Liv Tajler - zašto su kopači išli da buše asteroid? Zar nije bilo lakše obučiti astronaute? Jeste! Na sajtu BoredPanda.com je objavljeno da je isto pitanje reditelju Majklu Beju postavio i glumac Ben Aflek. Odgovor je bio: "Umukni".

Izvor: YouTube/MOVIE PREDICTOR

Idemo dalje - lažu nas od detinjstva!

Pepeljuga je priča o ljubavi na prvi pogled i lošim ljudima koji ti staju na put uvijena u veo magije dobre kume, ali ako su konji u ponoć ponovo postali miševi, a haljina se pretvorila u rite - zašto nije nestala i ona staklena cipela?

Izvor: YouTube/10b Movie MEDIA

Lara Kroft u rukama imao deo Svetlosnog trougla i traga za preostalim delovima kako bi ih uništila pre nego što se planete poravnaju... Zašto ne razbije taj deo koji već ima i batali potragu?

Izvor: YouTube/CVideo 4Entertainment

Na kraju, zašto Kevin Mekalister nije pozvao policiju kad je ostao Sam u kući? Zvao je da naruči picu, nije mogao i njih?

Povezano

Sve vesti