Evo kako Francuskinje osvoje baš svakog muškarca

Autor:

Francuskinje znaju ponešto o ljubavi, a jedna od njih, inače stručnjak za veze, otkriva nekoliko "caka".

Francuskinje generalno važe za veoma atraktivne žene, ali ne samo što su fizički lepe, one su muškarcima jednostavno neodoljive. Jedna od njih, Fabijen Slama, otkrila je nekoliko tajni flertovanja koje će vam pomoći da zavedete svakog muškaraca kojeg poželite, onako kako to rade Francuskinje.

Smeju se i kad su neraspoložene

Fabijen kaže da su ih mame naučile tome još u detinjstvu – da se neguju i da budu nasmejane. Smejte se kad ste srećne, ali se smejte i kad ste tužne.

Mrgudi nikome nisu privlačni, a to vam svakako neće ni pomoći da se bolje osećate. Muškarci vole devojke koje se smeju i uz koje će se bolje osećati.

One su lepe i tako se osećaju

Francuskinje veoma vode računa o svom izgledu i teško da ćete ih videti kako u trenerci i patikama šetaju ulicom. One vole da lepo izgledaju u svim okolnostima, pa čak i kada idu u nabavku.

Nije poenta samo u privlačenju muškaraca, već u tome da su ponosne na svoj fizički izgled, koliko i na svoju unutrašnjost. U vezi sa tim, u Francuskoj kažu da se "muve više lepe za med nego za sirće".

Uvek se ponašaju glamurozno

Kada smo već kod fizičkog izgleda, važni su i maniri, ponašanje. "Mi znamo ko smo, znamo svoje vrednosti i šta možemo da ponudimo u vezi", kaže Fabijen. Ona dodaje da ove dame vode time da je muškarac na gubitku ako ih ne želi i da su one vaspitane da budu nezavisne, da mozak koriste koliko i svoju lepotu.

Ne plaše se muškaraca

One ne smatraju da su, na bilo koji način, manje vredne od muškaraca. Zbog toga se ne plaše ni da "pokažu zube" kada za to ima potrebe, a to je muškarcima i privlačnije od žene sa kojom mogu da se igraju kako hoće.

Nezavisne su

Niko im nije potreban da bi bile srećne ili ispunjene. Jednostavno, same su sebi dovoljne u smislu da žive svoj život i zadržavaju nezavisnost čak i kada su u vezi ili u braku.

Romantične su

Francuskinje su večiti romantici. Fabijen kaže da su one na taj način odgajane i da je to jednostavno deo njihove kulture. "Da li se bolje ljubimo? Ne znam, ali znam da u tome uživate. Ono što još znam je da volimo da flertujemo. Namignemo, nasmešimo se i počinjemo".

Seksi su, a ne izgledaju "jeftino"

Francuskinje uživaju u tome da budu seksi i zavodljive, ne osećaju se zbog toga "prljavo", već su ponosne što umeju da pokažu svoj seksepil.

"Ali, budite oprezne – želite da izgledate seksi, a ne jeftino! Ne otkrivajte previše! Pokažite aperitiv, ali nikada ne desert odmah", savetuje ova Francuskinja.

Nemaju očekivanja

Devojke u Francuskoj ne traže princa na belom konju – barem ne uvek. "Volimo da budemo zaljubljene i želimo da nađemo onog pravog, ali takođe uživamo u prijateljima, prijateljima sa povlasticama, romantičnim partnerima i kratkim, strastvenim vezama".

Fabijen dodaje da u njenoj zemlji ne postoji reč zabavljanje. "Imamo poznanike, prijatelje i ljubavnike. Ako se ljubite, onda ste ljubavnici. Ako se završi posle nekoliko poljubaca, nije kraj sveta, uvek će se naći neko drugi".

Strastvene su

Francuskinje uživaju u poljupcima, hrani i piću. "Ne govori Francuskinji da preskoči desert, sipaj joj dobro vino i biće srećna. Ljubi je strastveno i možda će ti pokazati da muškarci nisu jedini koji uživaju u intimnosti", kaže stručnjak za veze.

Znaju koliko vrede

A takođe znaju i šta žele, šta traže. "Želimo sve: muškarca koji je pametan, zgodan, uspešan i romantičan, koji će nas tretirati kao kraljice, što i jesmo. I ne brinite, bićemo vam zahvalne zbog takvog ponašanja".

Fabijen kaže da se one trude da budu svoja najbolja verzija u svakom trenutku, da se ljubazne i dobre prema muškarcima i da vole da učine da se njihov partner oseća posebnim.

Eto, sada kada znate kako Francuskinje zavode muškarce, možete da iskoristite barem neke od njihovih trikova.

Povezano

Sve vesti