Bahanalije fudbalera: "Spavaš s jednom, a onda..."

Autor:

Znate li šta je Monopol i kako se igra?

Bahanalije fudbalera: "Spavaš s jednom, a onda..." Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Džermejn Penant (35), nekadašnji as Premijer lige, početkom godine se pošteno obrukao u Velikoj Britaniji, kada je otkriveno da učestvuje u golišavim seansama na Internetu sa suprugom Alis Gudvin.

To nije sve - fudbaler koji je nekada je sa Liverpulom igrao finale Lige šampiona, objavio je knjigu u kojoj je otkrio šta se sve dešavalo nakon što se začuje sudijska pištaljka...

Akcija!

Igrači su nakon izalaska s terena igrali "Monopol", ali ne onaj na koji mislite:

Fudbaleri su izmislili "svoj Monopol" u kojem su jedan drugom plaćali "rentu" ukoliko bi uspeli da spavaju s istom ženom. Davali su im imena ulica i poseda, kao u igri, pa je tako igrač koji je "priveo tuđi Mejfer" morao da plati 100 funti.

"Ukoliko bih spavao s nekom devojkom, pa posle neki od mojih saigrača, morali bi da mi plate - za Mejfer 100, za Old Kent Road 14 funti", napisao je igrač u knjizi "Mental: Bad Behaviour, Ugly truths and the beautiful game" u kojoj objašnjava i šta je bilo potrebno da bi se neka devojka "kvalifikovala za višu rentu".

Pernant je u knjizi otkrio i detalj iz prošlosti Ešlija Kola. "Imao je devojku kada je počeo da se zabavlja s Čeril. Jednom je odveo pevačicu u stan, a devojka se pojavila na vratima. Bili su zaključani i pravili se da nema nikoga".

Sigurni smo da će je Džermejnovi partneri iz igre čitati kao pomahnitali ne bi li se pronašli u nekom poglavlju.

Povezano

Sve vesti