TUŽNO: Ubila se Lois Lejn!

Autor:

Glumica koja je igrala uz Kristofera Riva u četiri "Supermena" oduzela je sebi život.

Glumica Margo Kider (69) preminula je u maju u svom domu u Livingstonu u Montani, a sada je otkriveno da je namerno uzela preveliku dozu lekova i "zalila" je alkoholom.

Margo je najpoznatija po ulozi Lois Lejn u četiri filma o "Supermenu" kojeg je igrao legendarni Kristofer Riv.

Uzrok smrti je samoubistvo, potvrdila je porodica glumice koja nije lako živela, i u jednom trneutku je čak završila na ulici kao beskućnica.

"Nismo želeli da njena smrt bude tajna, i želeli smo da sa javnošću podelimo da je vodila bitku. Ne bi trebalo stigmatizovati ljude koji odluče da odu sa ovog sveta," saopštila je njena porodica.

Tragedija legendarnog Supermena

Kristofer Riv je najpoznatiji i najvoljeniji Supermen svih vremena. Glumac je 1995. godine doživeo nesreću na jahanju i ostao paralizovan. Napustio nas je 2004. godine.

Margo se godinama borila s bipolarnim poremećajem i često je u medijima govorila u tome. Pre dvadeset godina je nestala na četiri dana, nakon nervnog sloma. Živela je kao beskućnica za to vreme, da bi je jednog dana čovek pronašao kako se krije u njegovom dvorištu.

Zvao je policiju, koja ju je odvela, nakon čega je završila u psihijatrijskoj ustanovi.

Godinama kasnije Margo se oporavila i javno govorila o bipolarnom poremećaju i depresiji. Vratila se i glumi - 2001. godine je igrala u jednoj epizodi serije "Law & Order: Special Victims Unit", 2002. se pojavila u "Vagininim monolozima" na Brodveju, a 2004. se vratila Supermen franšizi u dve serije "Smolvila".

Izvor: YouTube/Flashback FM

Povezano

Sve vesti