Kako izabrati savršeni brus?

Autor:

Ko zna, ako ne "Viktorijin anđeo"?

"Anđeo" brenda "Viktorijas sikret", danski model Džozefin Skrajver, otkriva kako se bira savršeni brushalter i gde žene često greše kada ih kupuju.

OTKRIVAMO: Pazite na ovo kada kupujete brus!

Kada su u pitanju sportski brushalteri, Džozefin kaže – ne skidajte ga preko glave!

Smoky Mountains.

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

"Najviše volim brushaltere koji se spreda zakopčavaju, imam i jedan sa rajsferšlusom, i to je veoma zgodno kada vežbaš. Osećam se kao Lara Kroft, kada mogu samo da ga otkopčam, umesto da se gnjavim da ga skidam preko glave. Kod sportskog brusa je važna i podrška, birajte model koji vam drži 'devojke' tako da možete komotno da vežbate," rekla je ona za "El".

Veličina brusa je nešto što zadaje glavobolje mnogim ženama, a Džozefin otkriva da je "tajna" u tome da zapravo nosimo više veličina.

"Pošto radim za 'VS', mene profesionalci mere svakih nekoliko meseci, i naučila sam mnogo trikova. Kada sam se priključila brendu pre tri godine, odredili su mi veličinu i pomislila sam – to je to. Šest meseci kasnije, potpuno drugi broj. Mi žene moramo da znamo da veličina zaista varira, od meseca do meseca. Ima veze sa time da li smo u PMS-u, da li manje ili više vežbamo u nekom periodu, ali zapravo nosimo nekoliko veličina. Žensko telo se menja u zavisnosti od mnoštva faktora, i morate uvek da imate brus koji će vam u svakom trenutku pružiti savršenu podršku. Uvek je dobro imati više veličina, a kada nađete 'onaj savršeni' brus, kupite odmah nekoliko komada i nećete morati više da brinete o tome," rekla je ona.

my face when we shoot the holiday campaign!!! ❄️ @victoriassecret

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Po pitanju kombinovanja gaćica i brushaltera, Džozefin kaže – "može, ali ne mora".

"Ponekad volim da se sve to slaže, ali ponekad me i nije briga, važno je da sve lepo izgleda. Kada sam kod kuće, razvedrim se ako ispod trenerke nosim nešto provokativno, i primetila sam da mi je važnije kako sve to izgleda ako idem negde u provod. Naravno, ako je dečko kod kuće, više vodim računa o tome," rekla je ona.

back on set with @victoriassecret

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Povezano

Sve vesti