Najskuplja perika u istoriji filma? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Kako OVO nije prirodna kosa...

4
A- A A+

Glumica Tesa Tompson ima veliku gužvu u karijeri trenutno. Oduševila nas je u "Crnom panteru", pa onda u "Tor: Ragnarok" i "Sorry to bother you" filmu.

Upravo zbog toga što je u isto vreme snimala ova poslednja dva, Dizni se našao u situaciji da je morao da izdvoji novac za možda najskuplju periku i istoriji filma!

Zbog toga što je u filmu "Sorry to bother you" imala kratku kosu ofarbanu u roze i narandžastu boju, a iskrsle su nova snimanja za film o superheroju Toru (iako su svi mislili da je snimanje gotovo), Dizni je izdvojio 10.000 dolara kako bi njena kosa izgledala prirodno i u novim scenama!

Dobro ste pročitali - platili su pozamašnu sumu za periku kako gledaoci ne bi komentarisali da nešto nije u redu sa njenom kosom.

Reditelj filma zbog kojeg je njena kosa promenjana Buts Rajli je istakao da se izvinio reditelju "Tora" zbog ove situacije, ali i da mu nije bilo preterano krivo pošto nije njegov novac u pitanju!

S druge strane, kada se pogleda zarada ovog Marvelovog filma koja je iznosila 540 miliona dolara, dok je budžet za snimanje bio 180 miliona dolara, perika je bila mala cena za savršene kadrove lepršave kose lepe Valkire!

Izvor: YouTube/XEONe7i

Povezano

Sve vesti