Dvogodišnjeg dečaka brutalno pretukao pijani otac

Autor:

Dvogodišnji dečak iz Skoplja u Makedoniji, koga je do nesvesti pretukao njegov pijani otac F.S. ( 47 ), završio je na dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru Majka Tereza. Nasilnik u pritvoru.

8
A- A A+
hapšenje, lisice Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Na Klinici za dečiju hirurgiju kažu da je dečak kod njih bio primljen s potresom mozga i u teškom traumatizovanom stanju.

"Ima veliki broj hematoma i kontuzija po telu. Napravljena su ispitivanja i srećom nema unutrašnjih krvarenja, ali je dete bilo teško istraumatizovano, pa smo sa sedativima morali da ga smirujemo", izjavio je dr. Vladimir Čadikovski sa Klinike za dečije bolesti.

Dok je njegova supruga Đ.S. bila na poslu, pijani otac F.S. je pre dva dana nasrnuo na svoje četvoro dece.

UŽAS: Očuh brutalno pretukao devojčicu kaišem!

Najmlađeg, dvogodišnjeg sina je tukao sve dok se dete nije onesvestilo.

Kada se oko 18.30 sati Đ. S. vratila sa posla zatekla je četvoro svoje maloletne dece zaključane u sobi.

Čim je njen najstariji sin (9) čuo majčin glas i otključao vrata sobe, dojurio je njihov pijani otac i nasrnuo na svoju suprugu, nanoseći joj povrede po telu.

Žena je nekako uspela da se oslobodi od nasilnika i pobegne u sobu kod dece. Tada je od njih čula da ih je otac sve tukao, a najviše najlmađeg brata.

Šokantno: Sveštenik na krštenju bije dete (VIDEO)

Posle izvesnog vremena žena je nekako uspela neprimetno da izađe iz stana i svoje dvogodišnje dete i taksijem odvede u Urgentni centar Majka Tereza, gde je mališan zadržan na lečenju.

U razgovoru sa policijskim službenicima, Đ.S. je rekla da ovo nije bilo prvi put da ih njen suprug F.S. tukao i fizički maltretirao.

Juče, jedan sat iza ponoći, policija je pronašla i uhapsila nasilnog oca.

On je zadržan u pritvoru, a protiv njega će biti podnete prijave za dva krivična dela "telesne povrede u vršenju porodičnog nasilja", piše Telegraf.

Povezano

Sve vesti