Kafu: Da me navijači pamte po uspehu

Autor:

Novi fudbaler Crvene zvezde Žonatan Kafu nada se da će u šampionu Srbije dostići svoju najbolju formu.

20
A- A A+

Žonatan Kafu stigao je u Crvenu zvezdu na pozajmicu do kraja sezone iz ekipe Bordoa i nosiće dres sa brojem 22.

"Veoma sam srećan što dolazim u ovako veliki klub. Želim da pokažem sav svoj kvalitet koji posedujem", rekao je Kafu novinarima na predstvaljanju na stadionu "Rajko Mitić".

On očekuje da sa Zvezdom napravi uspešne rezultate.

"Ne bih bio tu da mislim da ne možemo do Lige šampiona. Biće teško što neću moći da igram protiv Sparte, ali svakako ću gledati".

Kafu je tokom karijere najveći trag ostavio u bugarskom Ludogorecu, ali kaže da je to iza njega i da se nada još boljim igrama u Zvezdi.

"Ludogorec je klub koji ja mnogo volim, ali arhiviran je i želim maksimum da dostignem ovde i da obradujem navijače, da me po tome upamte, a ne po eliminaciji od pre nekoliko godina", rekao je 27-godišnji Brazilac.

Izvor: Youtube/Crvena zvezda

Njemu, kako je rekao, najviše odgovara pozicija krilnog napadača, ali kaže da mu je "komforno i na poziciji napadača".

"Što se tiče kondicije, prošao sam celokupne pripreme s Bordoom. Imao sam pre desetak dana hiruršku intervenciju na zubu, ali to ništa ne menja. Biću u potpunosti spreman za deset dana".

Upitan šta je presudilo da dođe u Zvezdu, Kafu je rekao da je i pored drugih unosnijih ponuda "najbolje rešenje iz igračkog aspekta" bio dolazak u beogradski klub.

"Takođe, utisak koji su navijači ostavili na mene u duelu s Ludogorecom je bio sjajan. Jedva čekam da ponovo to doživim, da igram ped punim tribinama", rekao je Brazilac.

Povezano

Sve vesti