Ona je bila u "audiju" koji je raznet u Zemunu!

Autor:

Olatz Bilbao Gonzales (20), bivša mis Marbelje, je devojka koja je bila u automobilu koji je eksplodirao rano jutros u Zemunu, pišu beogradski i španski mediji.

Ona je povređena u noći između petka i subote oko 2.30 sati u eksploziji u Zemunu, a prema nezvaničnim informacijama, bomba podmetnuta pod automobil, navodno, nije bila namenjena njoj.

Španski mediji prenose da je Olatz bila u intimnoj vezi sa Šarlot Kaniđom, ćerkom nekadašnjeg reprezentativca Argentine, Klaudija Kaniđe.

Eksplodirao auto u Zemunu!

Vozač "audija" bio je 28-godišnji mladić koji se navodno pojavio i kao svedok na jednom suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole, pišu "Večernje novosti".

Zapaljen auto zamenice načelnika interventne!

Sumnja se da je mladić čije je vozilo razneto, a u kome je bila bivša misica, bio blizak s braćom Šaranović koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića, piše list.

Bivša misica je teško povređena u eksploziji automobila.

Državljanka Španije je sa njim, navodno, ušla u vozilo kao suvozač, ali je on zaboravio da ponese telefon i izašao iz automobila kada se desila eksplozija.

Automobil je izgoreo, a devojka je uspela da se spasi, tako što se izvukla iz vozila.

Lekari su je zatekli kako leži kraj automobila, a zatim prevezli u najbližu bolnicu.

Izvor: YouTube/MWSMalaga

Povezano

Sve vesti