Najomraženija i najvoljenija! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sultanija danas slavi rođendan.

Turska glumica Merjem Uzerli koju je ceo svet upoznao kroz ulogu najveće ljubavi Sulejmana Veličanstvenog - sultanije Hurem, danas puni 35 godina!

Nakon što je stekla slavu u ovoj turskoj seriji, glumica je bila česta vest u tabloidima. Prvo zato što se lečila od depresije i navodno doživela nervni slom tokom snimanja serije, a potom jer je zatrudnela sa verenikom, turskim biznismenom Kanom Atesom.

To nije ispalo baš najidealnije, jer ju je Ates navodno prevario, te je Merjem raskinula veridbu i devojčicu Laru rodila 2014. godine i odgaja je sama.

Zanimljivo je da je dva meseca pre porođaja dobila ponudu od jedne bogate porodice sa Bliskog Istoka da prisustvuje specijalnoj večeri, a zauzvrat će dobiti pola miliona evra. Uzerli im je odgovorila da će prihvatiti ponudu ako novac doniraju za tri turske organizacije koje se brinu o deci bez roditelja. "Onda ćemo platiti još više", rekli su joj oni tada i ona je otišla na večeru.

Hurem "napumpala" usta! (FOTO)

Mirjem je jedno vreme tokom 2015. godine boravila u Beogradu gde je snimala film "Rana moje majke", a navodno je jednom prilikom završila u Hitnoj zbog mešanja pića na jednom prestoničkom splavu!

Mnogi je kritikuju da se previše odala estetskoj hirurgiji, ali šta su sve ove zavrzlame za Hurem, kada znamo da ona iz svake situacije izlazi kao pobednica...

Izvor: YouTube/Muhteşem Yüzyıl

#off ❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Tagovi:

Povezano

Sve vesti