Perfekcionista Sari nezadovoljan i posle 3:0

Autor:

"Danas smo pobedili zbog individualnih kvaliteta, ne zbog taktike", poručio je Italijan.

Čelsi je lagano otvorio sezonu, ali novi trener nije zadovoljan!

Mauricio Sari je tek oko mesec dana u klubu i rekao je da mu je potrebno vreme da ekipa zaigra onaj prepoznatljivi njegov fudbal, a tek naznaku toga dobili smo protiv Hadersfilda u meču u kom je Čelsi iskoristio svoje šanse i slavio ubedljivo (3:0).

"Nisam potpuno zadovoljan. Danas smo pobedili zbog individualnih kvaliteta, ne zbog taktike. Utakmica je bila ružna na momente, fizička i prilično teška, ali su se momci izvukli iz svega s velikim karakterom", rekao je Sari za britanske medije.

Sari je naveo da njegova ekipa u ovom momentu nije na "vrhu svog potencijala".

"Neki igrači su stigli pre nedelju dana, neki pre tri ili četiri tako da naša predsezona počinje sada i moramo da ubrzamo neke stvari", rekao je Sari.

Golman Kepa Arizabalaga debitovao je danas na golu Čelsija, pošto je ove nedelje stigao iz Bilbaoa u rekordnom transferu kojim je postao najskuplji čuvar mreže ikada.


"Doveli smo odličnog golmana da zameni takođe jednog sjajnog golmana. Mislio sam da nije u redu da držimo Kurtou protiv njegove volje. Doveli smo i mladog Matea Kovačića koji je spreman da eksplodira, takođe i Žoržinja", rekao je Sari.

Čelsi u narednom kolu Premijer lige očekuje prvi veliki derbi, kada će na svom terenu dočekati Arsenal s novim trenerom Unaijem Emerijem.

Povezano

Sve vesti