Nova drama kraljevskih mladenaca!

Autor:

Megan Markl i princ Hari opet na meti "otrovnog jezika" njenog oca!

6
A- A A+

Otac vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, Tomas Markl, dao je novi bombastičan intervju za britansku štampu u kojem je "ispljuvao" kćerku i princa Harija.

16 stvari koje niste znali o Megan

Tomas Markl (74) živi u Meksiku, a kćerku nije video niti čuo od skandala koji je napravio uoči njenog venčanja sa princem Harijem.

"Samo ne sme da je bije"

"Hari me je zvao telefonom pre celog skandala, rekao mi da se klonim paparaca, da će me pojesti živog. Bio je u pravu. Slagao sam ga, rekao sam mu da se ne dogovaram sa njima, da idem samo da kupim duksericu a išao sam da me snimaju kako se spremam za venčanje. Onda se desio ceo problem, onda me je on zvao dok sam bio u bolnici, oporavljajući se od srčanog udara. Rekao je - trebalo je da me poslušaš. Spustio sam mu slušalicu," rekao je on.

Goruće pitanje - Megan Markl ili Kejt Midlton?

Ranije je Markl istom listu, u intervjuu koji je trajao čak devet sati, rekao da misli da Megan i Hari "jednostavno žele da on umre".

"Neće me ućutkati. Srećan sam što sam i dalje živ, mada muškarci u mojoj porodici ne žive dugo i mogao bih sutra da umrem. Osećam se kao da smo svi zajedno u skeču Montija Pajtona, zbog ponašanja cele te kraljevske porodice. Čuju nešto ružno, i odmah nabiju prste u uši, pokriju se preko glave…"

"Naljutila se i kada sam rekao da ću uskoro postati deda, ali godinama je pričala o tome kako želi da već jednom postane majka. Odbijam više da ćutim, dotakao sam dno. Uništava me taj njen osećaj superiornosti, kao da je ona sada kraljica. Bez mene bi ostala ništa, ja sam je napravio vojvotkinjom," rekao je on.

"Dejli mejl" prenosi da je "malo verovatno" da će vojvotkinja ili vojvoda od Saseksa odgovoriti na ove bombastične optužbe.

Sve njene haljine šalju istu poruku

Našminkajte se kao Megan Markl

Povezano

Sve vesti